show sidebar & content

Services

Click for the english version

Conarg AG oferă o gamă completă de servicii de construcţii. Avem o vastă experienţă în Managementul Construcţiilor, Antreprenoriatul General, precum şi în domeniul de Proiectare & Construcţie (Design&Build). Abordarea noastră de afaceri implică cooperare, comunicare şi coordonare cu toţi partenerii noştri, având drept rezultat proiecte de înaltă calitate care sunt finalizate economic şi eficient.

Managementul Constructiilor

Compania noastră a reprezentat în decursul timpului proprietari, în calitate de Manager de Construcţii, pe parcursul procesului de proiectare şi construcţie. Aplicăm o abordare meticuloasa a planificării, programării şi estimării, precum și o abordare atentă a etapei de construcţie. În vederea furnizării de soluţii, întrebuinţăm puterea întregii echipe pentru a ajunge la anumite concluzii, cu privire la aspectele dificile ale proiectului. Alternativ, se asigură un proces lin de construcţie, lipsit de întreruperile cu care se confruntă multe proiecte.

Antreprenorul General

Conarg AG a fost antreprenor general în cadrul a sute de proiecte încă de la înfiinţarea companiei. Am stabilit relaţii cu subcontractori renumiţi pe plan local, regional şi naţional. Conarg AG are capacitatea de auto-executa anumite aspecte ale proiectelor noastre, la cererea proprietarului. Echipele noastre de proiect oferă servicii remarcabile pentru o varietate largă de tipuri şi dimensiuni complexe de proiecte.

Proiectarea & Constructia

Competenţa noastră se extinde de asemenea și în domeniul Proiectării şi Construcţiei (Design&Build). După examinarea prealabilă a specificaţiilor proprietarului, echipa noastră internă de profesionişti având o vastă experienţă, vine cu cea mai potrivită soluţie şi lucrează alături de echipa noastră de constructori. Aceştia acţionează ca o unitate strânsă de Proiectare şi Construcţie, împreuna cu proiectantul care dezvoltă specificaţiile construcţiei, în timp ce se efectuează de asemenea, analiza de proiect. În timpul construcţiei, echipa noastră de Proiectare & Construcţie acţionează apoi ca o unică sursă de informaţii pentru toate aspectele legate de proiectare şi construcţie. Acest lucru creează o linie mai eficientă de comunicare între toţi cei implicaţi în proiect, care conduce la un sistem de livrare „la cheie” a proiectului, cu un factor de succes mult mai mare.

Experienta grupului nostru este foarte cuprinzătoare si include, însă fără a se limita la:

•  Antreprenor General pentru construcţii civile, industriale, tehnice și urbane, săli de oțel multifuncționale, drumuri, poduri, modernizări, reparaţii, consolidarea structurii, instalații;
•  Proiectare, consultanţă, expertiză tehnică şi verificări, servicii de laborator;
•  Proiectarea şi execuţia instalaţiilor electrice interioare pentru construcţiile civile şi interioare şi a branşamentelor aeriene şi subterane la 0.4 KV, a liniilor electrice aeriene sau a celor cablate, având tensiuni cuprinse între 0.4-20 KV şi a posturilor de transformare.
•  Materiale, produse, echipamente, accesorii şi piese de mobilier pentru construcţii şi instalaţii.
•  Structuri metalice, matriţe de consolidare, oţel beton prefabricat.
•  Confecţionarea de tablouri electrice.
•  Servicii de transport şi mecanice, întreţinere şi reparaţii mecanice.
•  Împrumutarea de schele, cofraje şi elemente extensibile.

2.Services
2.Services
UA-43524049-1